Täyden palvelun kirjapaino Printek

Olemme monipuolinen kirjapaino Keuruulla, keskellä Keski-Suomea. Olemme toimineet kirjapainoalalla jo yli neljännes vuosisadan, ja tavoitteemme on odotukset ylittävä asiakaspalvelu, toiminnan luotettavuus ja laatu. Löydät meiltä kirjapaino tuotteet kattavasti sekä täysin räätälöidyt ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja onnistunut projekti.

Kirjapainoalan asiantuntija

Kirjapainoalan asiantuntijoina tunnemme eri tuotteisiin liittyvät tehokkaimmat toimintatavat ja osaamme suositella parhaita materiaaleja. Tiedämme keinot, joilla toivottu painojälki on mahdollista saavuttaa. Kirjapainon asiantuntemusta kannattaa siis hyödyntää jo suunnitteluvaiheessa ja ennen varsinaista tilausta.

Tarvittaessa autamme myös painotöiden suunnittelussa tarpeidenne mukaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Autamme mielellämme kaikissa painattamiseen tai kirjapainon toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja asioissa.

Käyntikortit

Ensivaikutelman voi luoda vain kerran. Laadukkaat käyntikortit ovat edelleen ylivoimainen tapa jättää konkreettinen muistijälki vastaanottajalle. Hyvin suunnitellut ja erottuvat käyntikortit huomataan ja laitetaan talteen.

Esitteet ja flyerit

Esite, flyeri, katalogi ja tuotekuvasto ovat erinomaisia tapoja jäädä vastaanottajan mieleen. Painettu esite on edelleen ylivertainen myynnin tuki ja markkinointiväline.

Asiakaslehdet ja jäsenlehdet

Asiakaslehti tai jäsenlehti on tärkeä osa yritysten ja yhteisöjen viestintää. Nykypäivän hektisessä mediakentässä asiakas- ja jäsenlehtien asema kohdennettuna viestintävälineenä on jopa kasvanut.

Julisteet, Banderollit, rollupit

Valitse suurtulosteet, kun haluat maksimoida yrityksesi huomioarvon. Suurikokoisilla tulosteilla saadaan värikkyyttä, kokoa ja näköä.

Kirjat ja omakustanteet

Kirjan painaminen on meidän erityisosaamistamme. Meiltä onnistuvat niin pienet kuin suuretkin painokset. Oli kyseessä historiikki, sukukirja, runokirja, matkakertomus, tai romaani, varmistamme aina että tarinasi saa arvoisensa kannet.

Kutsut ja postikortit

Onko sinulla tulossa häät, syntymäpäivät, rippujuhlat, ylioppilasjuhlat tai vaikkapa asiakastilaisuus?  Haluatko muistaa ystävää tai asiakasta joulukortilla? Kutsukortti tai kiitoskortti, yksiosainen tai taitettava, on lämmin käsin kosketeltava tapa muistaa.

Messupöydät

Pöydät ovat helppokäyttöisiä ja ihanteellisia messuille sekä myös muuhun markkinointiin. Tyylikäs ja yksinkertainen tapa lisätä nopeaa brändäystä ja hyödyntää osastotilaa.

Popup-seinät ja kuvaustaustat

Valikoimastamme löydät useita erilaisia malleja ja kokoja ulko- ja sisäkäyttöön. Kevytrakenteiset tuotteet ovat helppoja koota, siirrellä ja kuljettaa.

Arpaliput ja arvontalaatikot

Kauttamme saat arpaliput sekä arvontalaatikot niiden keräämiseen omalla painatuksella. Arvontalaatikko on mainio tapa saada asiakkaisiin yhteys mm. messuilla ja myymälätapahtumissa.

Tarrat

Lattia/Seinätarrat sekä liimattomat tarrat haluamallasi tekstillä, kuvilla tai logoilla.

Vaatepainatukset

Teemme tekstiilipainatukset laadukkaasti, olipa kyseessä sitten kauluspaita, huppari tai t-paita.