Julisteet, Banderollit, rollupit

Suurtulosteilla saat viestisi näyttävästi esille! Suurikokoisilla tulosteilla saadaan värikkyyttä, kokoa ja näköä, vaikka koko seinän mitalla, niin sisällä kuin ulkonakin. Tehosta markkinointiviestintääsi mainoslakanoilla, julisteilla, tauluilla ja banderolleilla.

Telineratkaisuissa käytämme Expolincin tuotteita. Pääset katsomaan koko Expolincin malliston täältä.

Julisteet

Julisteet ovat helpoin ja edullisin tapa tuoda ilmettä sisätiloihin, tai viestiä esimerkiksi tapahtumista ulkomainonnassa.

Valmistamme julisteet aina tarvittavassa koossa maksimileveyden ollessa
1600 mm.

Vakiokokoja julisteissa ovat:

A3 – 297×420 mm
A2 – 420×594 mm
A1 – 594×841 mm
A0 – 841×1189 mm

Banderollit

Banderollit tuovat viestisi näkyviin tehokkaasti ulkotiloissa. Ne ovat aina varustettu joko purjerenkailla, tai narukujilla kiinnitystä varten. Maksimileveys valmistamissamme banderolleissa on 1600 mm.

Materiaaleina banderolleissa käytämme pääsääntöisesti joko umpivinyyliä, joka on vahva “pressumainen” materiaali. Tai tuulisiin paikkoihin reikävinyyliä.

Rollupit

Klassinen Rollup teline on yksi helpoimmista tavoista tuoda näyttävästi viesti esille silloin kuin sen täytyy olla myös helposti mukaan pakattavissa.

Käyttämämme rollup-telineet on valmistettu vahvasta alumiinista, jolloin ne ovat jämäkät käyttää ja kestävät käyttöä vuosia.

Valmistamme myös B1-paloluokitellut rollupit vaativaan käyttöön.

“Perinteinen” rollupin koko on 850 mm leveä ja 2000 mm korkea, mutta meiltä löydät myös eri kokoisia rolluppeja aina minirollupista (210x297mm) maksirolluppiin 1600×2000 mm saakka.

Jäikö kysyttävää?
> Ota meihin yhteyttä!

Myyntimme vastaa kaikkiin esite painatukseen liittyviin kysymyksiisi! Voit jättää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella.