Esitteet ja flyerit

Esiteet ja flyerit ovat erinomaisia tapoja jäädä vastaanottajan mieleen. Oli kyseessä messut, tapahtumat, asiakastilaisuudet tai myyntitapaaminen tuo laadukas esite yrityksesi parhaat puolet esiin. Me valmistamme esitteitä niin pienissä kuin suurissakin erissä tarvittaessa aina suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka. Halutessanne toimimme yhteistyössä oman markkinointitoimistosi kanssa, halutun kaltaisen lopputuloksen aikaan saamiseksi.

Koska esitteessä yleensä kuvat ovat pääosassa, on paperin valintaan sekä esitteen viimestelyyn hyvä kiinnittää huomiota, sillä niiden tulee aina tukea esitteen sisältöä. Valikoimistamme löytyy runsaasti laadukkaita vakiomateriaaleja, joista varmasti löytyy laadukas, brändisi ilmettä tukeva paperi.

Esitteitä tehdään monessa eri koossa ja erilaisilla taittovaihtoehdoilla. Lisäksi viimeistelyissä on laaja skaala erilaisia pinnoitusvaihtoehtoja, kuten foliointeja, lakkauksia, laminointeja. Laajan materiaali- ja viimeistelyvalikoiman vuoksi kannattaakin aina pyytää erikseen tarjous omalle esitteellesi.

Esitteen painatus

Esitteessä ei kannata kertoa kaikkea, vaan keskittyä olennaiseen. Näin viestisi välittyy myös asiakkaalle selkeästi ja mieleenpainuvasti.

Esitteen paperimateriaalin valinta vaikuttaa ratkaisevasti esitteestä syntyvään mielikuvaan. Oikein valittu esitemateriaali tehostaa esitteen viestiä ja tukee esitteen sisältöä.

Esitteen koon valinnalla on helppo erottua. Esitteen ei tarvitse aina olla A5 tai A4 kokoinen, hieman poikkeava koko erottuu massasta ja jää mieleen. Esitteen mitat kannattaa kuitenkin aina katsoa yhdessä painotalon yhteyshenkilön kanssa, jotta voidaan varmistaa, että koko soveltuu myös tuotantoon.

Meillä esitteiden painatus onnistuu tarvittaessa pienissäkin määrissä erittäin laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Älä siis paina esitteitä turhaan vaan tilaa aina juuri oikea määrä. Esitteen tiedot voidaan myös päivittää aina uuden tilauksen yhteydessä. Näin vältyt vanhentuneiden esitteiden roskiin heittämiseltä ja säästät sekä rahaa, että luontoa.

Autamme mielellämme kaikissa esitepainatus asioissa, aina aineiston valmistelusta, esitteen painamiseen ja viimeistelyyn saakka.

Suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä yrityksesi tarpeiden mukaiset esitteet!

 • Nopea toimitus

  Digipainossa valmistamme offset-painolaatuisia esitteitä tarvittaessa jopa tuntien toimitusajalla. Esitteiden painatus onnistuu pienissäkin erissä tarpeen mukaisesti. Näin esitteet eivät koskaan pääse vanhenemaan, vaan mahdollisia muutoksia on aina helppo tehdä seuraavaan painatukseen.

 • Materiaalit

  Esitteisiin ja flyereihin löydät meiltä kattavan paperivalikoiman pinnoitetuista, sileäpintaisista Silk-tyyppisistä papereista, karheampiin päällystämättömiin papereihin, sekä erikoispapereihin kuten helmiäispaperit ja pintastrukturoidut paperit. Kysy materiaaleista lisää myynnistämme.

 • Viimeistely

  Viimeistely luo esitteelle lopullisen viimeisen silauksen. Erilaiset taitot tai pintakäsittelyt kuten laminoinnit, kohdelakkaukset, preeglaukset, folioinnit, tai muotoonleikkaukset tuovat esitteisiin näyttävyyttä ja erottuvuutta.

 • Mahdollisia viimeistelyjä esitepainatuksiin ovat:

  • Erilaiset esitetaitot, mm:
  • Muotoonleikkaukset eli stanssaukset
  • Perforoinnit
  • Erilaiset pintakäsittelyt kuten:
   • Matta-, Soft-touch- sekä Kiiltolaminointi
   • Kohdelakkaus
   • UV-lakkaus
   • Foliointi
   • Preeglaukset

  Myyntimme antaa mielellään vinkkejä ja ehdotuksia niin materiaalin valintaan kuin erilaisiin viimeistelyvaihtoehtoihin.

 • Personointi

  Esitteet voidaan personoida vastaanottajan nimellä, vaihtuvalla kuvalla sekä monilla muilla tavoilla esite paintuksen yhteydessä.

Jäikö kysyttävää?
> Ota meihin yhteyttä!

Myyntimme vastaa kaikkiin esite painatukseen liittyviin kysymyksiisi! Voit jättää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella.