T-Paita omalla kuvalla tai tekstillä

Tarvitsetko yhtenäiset paidat polttariporukalle, yrityksen työporukalle, yksittäisen lahjapaidan synttärisankarille tai ihan vain itselle juuri sellaisella paitapainatuksella kuin olet aina halunnut?

Verkkokaupastamme löydät peruvalikoiman t-paitoja joihin voit suunnitella oman kuvan tai tekstin itse suunnittelutyökalullamme suoraan netissä. Paitapainatus on näin todella helppoa. Painamme tarvittaessa myös asiakkaan omiin paitoihin, ja mikäli tarvitset suurempaa määrää, kysy rohkeasti tarjousta.

Tästä verkkokauppaan!

Pienemmät määrät teemme lämpösiirtopainatuksella. Lämpösiirtopainatus on nykyaikainen painotekniikka, jolla paitaan voidaan painaa valokuvatasoinen painatus. Siirtokuvapainatus valmistetaan suurkuvatulostimella, eli tulostin tulostaa kuvan tai logon valkopohjaiselle vinyylikalvolle, joka prässätään  kiinni tekstiiliin. Lämpösiirtopainatuksen etu on se, että moniväripainatukset eivät ole erityisen kalliita, varsinkaan pienissä tilausmäärissä.

Suuremmissa painosmäärissä, tai mikäli paidalta vaaditaan suurta kulutuskestävyyttä käytämme tarvittaessa silkkipainatusta.

Teemme myös logo brodeerauksia kauluspaitoihin sekä ulkovaatteisiin. Kauttamme löydät kattavan valikoiman vaatteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Kysy tarjousta erikoisimmissakin tarpeissa, selvitetään mahdollisuudet yhdessä.