Lehti on voimakas vaikuttaja

Asiakaslehti tai jäsenlehti on tärkeä osa yritysten ja yhteisöjen viestintää. Nykypäivän hektisessä mediakentässä asiakas- ja jäsenlehtien asema kohdennettuna viestintävälineenä on jopa kasvanut. Painettu lehti tarjoaa tietoa lukijoilleen helposti käsiteltävässä muodossa, ja tarjoaa tervetullutta vaihtoehtoa sosiaalisen median nopea syklisessä maailmassa.

Niin asiakaslehden kuin jäsenlehdenkin keskeisimmät elementit ovat laadukkaasti tuotettu sisältö sekä miellyttävä visuaalinen toteutus joka houkuttelee lukemaan. Hyvin toteutettu sisältö vahvistaa asiakaslehdessä yrityksen brändi kuvaa sekä jäsenlehdissä sitouttaa jäseniä yhdistyksen toimintaan.

Hyvä lehti on yhtä aikaa viihdyttävä, hyödyllinen ja informatiivinen

Lehti jakaa tietoa yrityksen tuotteista tai yhdistyksen tapahtumista, mutta samalla kertoo mielenkiintoisesti ajankohtaisista ilmiöistä ja ihmisistä.

Lehden viimeistelty ulkoasu syntyy painossa. Lehden painaminen toteutetaan parhailla mahdollisilla painotekniikoilla ja hoidamme tarvittaessa lehtien osoitteistuksen sekä postituksen. Tarvittaessa voimme myös auttaa lehden taittotyössä.

Kysy lisää lehden painatuksesta myynnistämme tai jätä viesti sivun alla olevalla yhteystietolomakkeella niin otamme sinuun yhteyttä.

 • JATKA LEHDEN JAKELUA DIGIVERSIONA!

  Toteutamme painotuotteen myös internetselaimella selattavaksi digilehdeksi. Aineistona toimii yleensä sama painoaineisto, josta varsinainen printtiversiokin tehdään. Kysy lisätietoja myynnistämme!

 • NOPEA JA VARMA TOIMITUS

  Lehden painaminen on tehty asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Lehden painatusaika on noin 5-7 työpäivää vedoksen hyväksynnästä.

 • PAPERI MATERIAALIT

  Oikein valitut paperit korostavat lehden visuaalisuutta ja luettavuutta.

 • VIIMEISTELY

  Lehden kannet voidaan laminoida tai lakata kestävyyden parantamiseksi. Myös kohdelakkaukset sekä folioinnit ovat mahdollisia.

 • POSTITUS JA PERSONOINTI

  Voimme postittaa lehdet joko osoitetiedoston mukaisesti suoraan painosta. Voimme myös osoitepainatuksen lisäksi personoida painotuotteet yksilöllisesti vastaanottajan mukaan.

 • Jäikö kysyttävää? – Ota yhteyttä!

  Myyntimme vastaa kaikkiin lehden painamiseen liittyviin kysymyksiisi! Voit jättää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella.

Jäikö kysyttävää?
> Ota meihin yhteyttä!

Myyntimme vastaa kaikkiin esite painatukseen liittyviin kysymyksiisi! Voit jättää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella.