LAADUKKAAT KÄYNTIKORTIT JOPA SEURAAVAKSI PÄIVÄKSI

Ensivaikutelman voi luoda vain kerran. Laadukaat käyntikortit ovat edelleen ylivoimainen tapa jättää konkreettinen muistijälki vastaanottajalle. Hyvin suunnitellut ja erottuvat käyntikortit huomataan ja laitetaan talteen.

Käytä rohkeasti poikkeaviakin materiaaleja. Käyntikortit jotka painetaan vahvalle kartongille tuntuu kädessä jämäkältä ja laadukkaalta, kun taas erikoisempi, yllättävä kosketustuntuma käyntikortin pinnassa jää varmasti mieleen. Käyntikortit joissa on käytetty erikoisefektejä, kuten kohdelakkaus, foliointi tai preeglaus, tekevät kortista juhlallisen ojentaa ja jonka myös vastaanottaja haluaa säilyttää.

Voit toimittaa käyntikortin painatusta varten meille valmiin aineiston, pyytää suunnitteluapua meiltä tai rakentaa käyntikortin aineiston itse verkkokaupassamme. Laadukkaat käyntikortit saat meiltä nopeasti, jopa seuraavaksi päiväksi.

  • KÄYNTIKORTIT ERIKOISPAKSULLA KARTONGILLA

    Painetut käyntikortit normaalia paksummalla kartongilla tekevät laadukkaan ja jämäkän vaikutelman. Paksu kartonki myös kestää käytössä paremmin.

  • HOHDETTA KÄYNTIKORTTIIN HELMIÄISELLÄ

    Helmiäiskartongit ovat helppo ja edullinen tapa saada ylimääräistä hohdetta ja välkettä käyntikortteihin.

  • SORMITUNTUMA TUO EROTTUVUUTTA

    Käyntikortit joissa on käytetty pintastrukturoitua kartonkia herättävät huomioita poikkeuksellisella tuntumallaan. Soft-touch laminointi taas tuo käyntikortin pintaan samettisen tunnun. Preeglatut eli kohokuvioidut käyntikortit taas tuovat poikkeuksellista kolmiulotteisuutta korttiisi.

  • KOHDELAKATUT KÄYNTIKORTIT

    Kohdelakkauksella saadaan käyntikortista pieni alue, esim. yrityksesi logo kirkkaan kiiltäväksi muun kortin ollessa mattapintainen. Paksulla lakkauksella voidaan käyntikorttiin tehdä myös kohollaan olevia kuvioitua. Kohdelakassa voidaan myös käyttää erilaisia glittereitä.

  • FOLIOIDUT KÄYNTIKORTIT

    Foliointi tuo korttiin arvokkuutta. Voit valita folion väriksi kultaa, hopeaa tai muita metallinhohtovärejä. Autamme mielellämme oikean folion löytämisessä käyntikortteihin.

  • KÄYNTIKORTIT NETISTÄ

    Voit myös suunnitella käyntikorttisi verkkokaupassamme. Verkkokaupassamme perinteisten käyntikorttien suunnittelu on helppoa. Mikäli kuitenkit haluat käyntikortit erikoismateriaaleilla, tai monipuolisilla pintakäsittelyilla, otathan yhteyttä myyntiimme!

  • Ota yhteyttä!

    Leikatut kortit