Laadukkaat käyntikortit jopa seuraavaksi päiväksi

Ensivaikutelman voi luoda vain kerran. Laadukkaat käyntikortit ovat edelleen ylivoimainen tapa jättää konkreettinen muistijälki vastaanottajalle. Hyvin suunnitellut ja erottuvat käyntikortit huomataan ja laitetaan talteen.

Käytä rohkeasti poikkeaviakin materiaaleja.

Käyntikortit, jotka painetaan vahvalle kartongille, tuntuu kädessä jämäkältä ja laadukkaalta, kun taas erikoisempi, yllättävä kosketustuntuma käyntikortin pinnassa jää varmasti mieleen. Käyntikortit, joissa on käytetty erikoisefektejä, kuten kohdelakkausta, foliointia tai preeglausta, tekevät kortista juhlallisen ojentaa ja jonka myös vastaanottaja haluaa säilyttää.

Voit toimittaa käyntikortin painatusta varten meille valmiin aineiston tai pyytää suunnitteluapua meiltä. Laadukkaat käyntikortit saat meiltä nopeasti, jopa seuraavaksi päiväksi.

 • Käyntikortit erikoispaksulla kartongilla

  Painetut käyntikortit normaalia paksummalla kartongilla tekevät laadukkaan ja jämäkän vaikutelman. Paksu kartonki myös kestää käytössä paremmin.

 • Hohdetta käyntikorttiin helmiäisellä

  Helmiäiskartongit ovat helppo ja edullinen tapa saada ylimääräistä hohdetta ja välkettä käyntikortteihin.

 • Sormituntuma tuo erottuvuutta

  Käyntikortit joissa on käytetty pintastrukturoitua kartonkia herättävät huomioita poikkeuksellisella tuntumallaan. Soft-touch laminointi taas tuo käyntikortin pintaan samettisen tunnun. Preeglatut eli kohokuvioidut käyntikortit taas tuovat poikkeuksellista kolmiulotteisuutta korttiisi.

 • Kohdelakatut käyntikortit

  Kohdelakkauksella saadaan käyntikortista pieni alue, esim. yrityksesi logo kirkkaan kiiltäväksi muun kortin ollessa mattapintainen. Paksulla lakkauksella voidaan käyntikorttiin tehdä myös kohollaan olevia kuvioitua. Kohdelakassa voidaan myös käyttää erilaisia glittereitä.

 • Folioidut käyntikortit

  Foliointi tuo korttiin arvokkuutta. Voit valita folion väriksi kultaa, hopeaa tai muita metallinhohtovärejä. Autamme mielellämme oikean folion löytämisessä käyntikortteihin.

Leikatut kortit

Jäikö kysyttävää?
> Ota meihin yhteyttä!

Myyntimme vastaa kaikkiin esite painatukseen liittyviin kysymyksiisi! Voit jättää yhteydenottopyynnön myös alla olevalla lomakkeella.