Kuntavaalit 2021 – Vaikuta printillä!

Tämän vuoden kunnallisvaaleissa, kun tapahtumien järjestämistä ja äänestäjien tapaamista joudutaan vähentämään, nousee viestintävälineiden arvo suuremmaksi kuin koskaan aiemmin. Sosiaalinen media toimii erittäin tärkeänä kanavana viestinnässä ja on loistava media nopeaan tiedon välitykseen. Painettu viesti tukee kuitenkin vahvasti somen viestiä.

Painetulla viestillä vaikuttavaa vaalimainontaa!

Painetussa mediassa äänestäjille on helppo toimittaa laajempaa ja syvällisempää tietoa jolloin viestintä tavat tukevat ja vahvistavat toisiaan. Painettu viesti on myös pysyvämpi ja jää paremmin mieleen koska viestin lisäksi painetussa mediassa on mukana sekä fyysinen että visuaalinen vaikutus. Näkyminen vaaleissa on näinä aikoina entistä tärkeämpää!

Kuntavaalimateriaalit helposti Printekistä!

Meiltä saat helposti kaikki vaalikampanjointiin tarvitsemasi vaalimainosmateriaalit yhdestä osoitteesta. Meiltä löydät flyerit, postikortit, käyntikortit, banderollit, kadunvarsikyltit, julisteet ja esitteet

Olemme keränneet tälle sivulle kunnallisvaaleihin sopivia tuotteita esimerkkihintoineen vaalikampanjoinnin suunnittelun avuksi. Kysy myös rohkeasti muita painotuotteita!

Postitettavat esitteet kotijakeluun

Kaikkiin painotuotteisiin on yhdistettävissä postitus suorajakeluna.

HUOM! Ylläolevat hinnat painokelposelle PDF-aineistolle.
Mikäli aineiston valmistusta/graafista suunnittelua tarvitaan, tarjoamme sen erikseen.

Ota yhteyttä